In een levenstestament staat vastgelegd wie uw medische, financiële en overige persoonlijke zaken mag regelen op het moment dat u hier zelf niet meer toe in staat bent.

Bent u nieuwsgierig naar de kosten voor het opstellen van een levenstestament? Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam combineert een persoonlijke aanpak met aantrekkelijke tarieven. We werken samen met een vaste notaris, waardoor u verzekerd bent van een rechtsgeldig levenstestament tegen lage kosten.

Wilt u meer weten over het levenstestament of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? Neem dan contact op.

Wat kost een levenstestament?

Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam staat u graag bij met het opstellen van uw levenstestament. In tegenstelling tot veel andere aanbieders bieden we u een vaste prijs voor het opstellen van de akte, namelijk € 495,-. Deze prijs is inclusief een adviesgesprek, de notariskosten en registratie in het Centraal Levenstestamentenregister.

Aanvullend advies en ondersteuning

Ondanks de lage kosten voor het opstellen van uw levenstestament, schieten we ook wat betreft persoonlijke begeleiding niet tekort. Mocht u na het eerste adviesgesprek nog aanvullende ondersteuning nodig hebben, dan voorzien we hierin graag in uw behoeftes.

Levenstestament kosten bespreken?

Heeft u vragen over de levenstestament kosten of kunnen we u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op door gebruik te maken van de onderstaande knoppen.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op door gebruik te maken van de onderstaande knoppen.