Ook een werkgever kan te maken krijgen met een sterfgeval in zijn onderneming. Het verlies van een medewerker of een collega van wie een naaste overlijdt, heeft grote impact op de werkvloer en kan gepaard gaan met ziekteverzuim.

Zowel werkgever als werknemer zijn gebaat bij een goede ondersteuning in het proces na overlijden en terugkeer in het arbeidsproces.

Hoe kunt u uw werknemer ondersteunen om het (werkzame) leven weer op te pakken?

De ervaring leert dat rouwen pas mogelijk is nadat alle praktische zaken zijn geregeld. Wij kunnen uw werknemer hierin ondersteunen en ervoor zorgen dat alle belangrijke zaken worden afgehandeld. U kunt hierbij denken aan het regelen van de benodigde documenten bij de notaris, het informeren van instanties zoals banken en verzekeringsmaatschappijen, het opzeggen van abonnementen en lidmaatschappen en indien nodig het opruimen van persoonlijke bezittingen en eventueel verkoop van de woning.

Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam biedt een volledig pakket aan diensten voor werkgevers die hun werknemer ondersteuning willen bieden in een fase van verlies.

Wilt u meer weten?

Stuur een mail of bel met NBZA-Amsterdam voor een vrijblijvend advies.

Presentatie van Marion Hermans
Presentatie van Marion Hermans

Aangesloten bij:

Samenwerkingspartners