Nabestaandenzorg en Advies is opgericht in 2018. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door een uitvoerend bestuurder Marion Hermans en een toezichthoudend bestuurder mr. Rudolf van Caspel.

Marion Hermans

Ik heb verscheidene organisatorische en ondersteunende functies bekleed in de gezondheidszorg, met name binnen de revalidatiezorg waarin ik 30 jaar werkzaam ben geweest. Hier raakte ik geïntrigeerd door de weg die velen van afhankelijkheid naar zelfstandig functioneren moesten gaan. Ondersteuning bieden aan mensen op hun weg om de regie zoveel mogelijk terug te krijgen werd hierdoor mijn drijfveer.

Als professional organizer help ik mensen met structuur aanbrengen bij diverse levenszaken, zoals het huis of de administratie. Daarbij werd een steeds terugkerende vraag gesteld: ‘Hoe gaat het als ik of mijn partner overlijdt? Want we hebben geen idee wat er dan op ons afkomt’. Om aan deze hulpvraag te kunnen voldoen, ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van nabestaandenzorg, en heb ik in 2018 Nabestaandenzorg en Advies Amsterdam opgericht.

Bij NOVEX (Nederlandse Organisatie voor Executeurs) heb ik de leergangen Levensexecutele en Toezicht en ook Executele en Vereffening gevolgd. Ook ben ik lid van deze organisatie die staat voor kwaliteit in deze dienstverlening.

In mijn werk kom ik regelmatig familiekwesties tegen waarbij de betreffende partijen er samen niet meer uitkomen. Om hierin te kunnen bemiddelen heb ik een opleiding tot mediator gevolgd en begeleid ik partijen in het proces waarbij oplossingen worden gezocht waar iedereen zich in kan vinden.

Mr. Rudolf van Caspel

Mijn taak is het houden van toezicht op de werkzaamheden van de stichting en het geven van juridische ondersteuning. Ik ben een gepensioneerd allround jurist, die over een veelheid aan onderwerpen heeft gepubliceerd.

Algemeen ten aanzien van samenwerkingen

Onze medewerkers en onze partners zijn uitgekozen op grond van hun gedeelde passie voor deze specifieke en zo belangrijke zorg.

Een levenstestament opstellen en vastleggen voor als u bijv. wilsonbekwam wordt.
Samen uw levenstestament opstellen en vastleggen.

Michelangelostraat 30-3
1077 CC Amsterdam
Telefoon: 020-7500456
E-mail: info@nbza-amsterdam.nl

Aangesloten bij:

Samenwerkingspartners